Oběžník pro plavce na školní rok 2013/2014

14.08.2013 18:50

Oddílový oběžník pro plavce a jejich rodiče na podzimní sezonu 2013

 

1.  zápis stávajících členů oddílu – prosíme rodiče plavců aby nejpozději do 6. 9.2013 potvrdili další členstvích svých dětí v plaveckém oddíle. Prosíme rodiče, aby přitom zohlednili zájem a předpoklady svých dětí o plavecký trénink a plavecké závody, trenéři s Vámi rádi toto prokonzultují.  Chceme upozornit, že členství děti, které nemají o trénink odpovídající zájem a předpoklady, není pro ně přínosem a ztěžuje práci trenéra v tréninkové skupině.

Upozorňujeme plavce na včasné příchody na trénink (na bazén osprchovaní  5 min. před zahájením tréninku).

Potvrzení členství proveďte nejlépe emailem na naši adresu  pohorovice@email.cz . Chtěli bychom tímto způsobem získat vaše emailové kontakty pro lepší komunikaci s vámi.

2. zahájení tréninků – tréninky budou probíhat ve stejných dnech a časech jako dosud.  První trénink je v pondělí  2.9.2013, zahájení ranních tréninků  (úterý a čtvrtek) bude ještě upřesněno

3. tréninky o prázdninách  –  pro závodní plavce v týdnu od 26.8. do 30.9. bude probíhat soustředění  každé ráno od 8.00 do 9.30 hod. cena : 200 Kč bude vybírána v hotovosti na bazéně

4. příspěvky TJ Spartak – na základě usnesení valné hromady je každý člen TJ povinen zaplatit členský příspěvek ve výši 100 na rok. Příspěvek slouží k pokrytí nákladů na administrativu TJ a zároveň je každý člen TJ Spartak na akcích TJ úrazově pojištěn.  Příspěvek bude vybírán hotově na trénincích a plavci bude vystaven doklad. Příspěvek je splatný do konce října. V případě, že člen plaveckého oddílu zaplatí příspěvek v jiném oddíle, přinese potvrzení o zaplacení z tohoto oddílu.

5. členské oddílové příspěvky – výše členských příspěvků činí na jedno pololetí  2000 Kč a na první pololetí je splatný do 20.10.2013, způsob úhrady :  na účet, var. symbol  DDMMRRRR (datum narození) nebo do poznámky uvést jméno plavce.  

Je možné,  že z důvodu finanční situace oddílu budeme vybírat  příspěvky na startovné nebo dopravu na závody (cca 200.-Kč na závod).

6. nábor nových členů – bude proveden ve třetím zářijovém týdnu přednostně pro ročníky narození 2006-2007, počet volných míst do přípravky bude oznámen, bude vycházet z možností oddílu

 

Případné dotazy na naší emailové adrese nebo telefonicky.

Úspěšný vstup do nového školního roku rodičům a plavcům přeje vedení plaveckého oddílu

Zpět